Gündüzler İlkokulu
GÜNDÜZLER MAH. CUMHURİYET CAD. GÜNDÜZLER ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 23/1 TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, demokratik, çağdaş, sosyal, hukuk devletimize; insan haklarına saygılı ve duyarlı; akılcılık ve bilime önem veren; araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; dürüst, iyi ahlaklı; çevreye duyarlı; kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; bireyler yetiştirmek istiyoruz.

MİSYON

“Okul, genç beyinlere insanlığa saygıyı, vatan ve millete sevgiyi, şerefi ve bağımsızlığı öğretir…” Ulu Önder Atatürk’ün bu veciz sözünden hareketle, misyonumuz; tüm insanları seven, milli ve manevi değerlerimize saygılı vatan ve millet sevgisini kazanmış, çağdaş, yeniliğe açık, kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim-Öğlen Grubu

İkili Eğitim-Öğlen Grubu